Opførsel af de gule ejendomme på Frederiksdalsvej 8, 10 og 12 er påbegyndt i 1938. Oprindeligt er de opført som udlejningsejendomme, men senere hen er foreningen Ejerforeningen ved Skovgærdet (EFVS) blevet etableret i takt med at lejemålene løbende blev solgt fra til ejerboliger. Foreningen består af 3 bygninger med i alt 126 lejligheder, 20 garager og 21 separate ekstra store kælderrum. Dertil er der mulighed for (efter en kort tur på venteliste) at leje enten en carport eller p-plads på området.

I 1952 blev der opført garager på ejendommen, disse er beliggende mellem Kongevejen (Circle K) og Frederiksdalsvej nr. 8. Bagved garagerne befinder der sig et lille grønt område, med opsatte plantekasser, hvor foreningens medlemmer kan have deres egen lille nyttehave, såfremt der er en ledig kasse.

Mellem de tre bygninger, er der grønne arealer med bord/bænke sæt og lige i baghaven ligger Geelskov, som har et samlet areal på ca. 2 km². Foreningen er placeret tæt på gode indkøbsmuligheder og offentlig transport (både bus og S-tog).

Den daglige drift og vedligeholdelse varetages af Ejendomsservicefirmaet Total Ejendomsservice A/S og administration varetages af Boligadministratorerne A/S.